eCard SOLUTIONS™ este un sistem B2B, oferind posibilitatea partenerului nostru să furnizeze servicii de calitate pentru un număr de aproximativ 13.000 clienți proprii, cu precădere agenți economici, situându-se astfel în topul clasamentului în ceea ce privește segmentul clientilor de tip corporație sau administratie publică.
eCard SOLUTIONS™
eCard SOLUTIONS™ este o soluție software completă, dedicată în special instituțiilor economice emitente de carduri, de la instituții financiare, bancare sau nebancare la instituții sau retaill-eri care vor să introducă utilizarea cardului brand propriu sau co-brand pentru tranzacționare în rețeaua proprie.
Soluția eCard SOLUTIONS™ este o soluție completă pentru că include toate facilitățile de gestionare a informației pe parcursul fluxului de tranzactionare, de la emiterea cardului, la definirea rețelei de acceptanți, tranzactionarea în rețea, facturarea produselor și serviciilor achiziționate în baza cardului, facturarea și plățile posesorilor de card, clearing în rețeaua acceptanților.
Sistemul informatic furnizează facilități pentru emiterea de carduri de debit, credit, prepaid și loialitate doar prin utilizarea acestui software, nemaifiind necesar să se achiziționeze o aplicație pentru fiecare tip de card.
Sistemul eCard SOLUTIONS™ este un sistem solid, este o platformă stabilă care a trecut proba timpului ca urmare a faptului că se află în exploatare de peste 10 ani, funcționând neîntrerupt 24/24 de ore/zi, 365 de zile / în rețeaua Lukoil Romania.
La un an de la implementarea sistemului de carduri, acesta a devenit un sistem principal al rețelei de distribuiție, peste 60% din vânzări tranzacționându-se prin eCard SOLUTIONS™.