TOGETHER TO SIMPLIFY IT

Pasiune pentru software și software cu pasiune

DE CE NOI

Îți știi afacerea - Noi știm software!

Experiență & loialitate pentru parteneriate solide

De cel puțin 10 ani creăm premisele unei afaceri de succes pentru clienții noștri, prin calitatea soluțiilor software și serviciilor de consultanță IT pe care le punem la dispoziție. Noi construim împreună cu clienții și partenerii noștri un parteneriat solid bazat pe loialitate și încredere și împărtășim același scop: o bază solidă pentru succesul pe termen lung al fiecărei afaceri.

Combinând expertiză noastra tehnică cu competențe și înțelegerea de afaceri la nivel mondial, compania este în creștere, oferind soluții tehnologice care se conectează perfect în procesele critice de business ale clientului. Software-ul nostru este testat de timp, soluțiile noastre fiind în exploatare de mulți ani, asigurând clienților noștri platforme stabile și dovedind rezultate în creșterea eficienței activității clientului. Fie că este vorba de actualizare a sistemelor arhaice sau o soluție completă cu o arhitectură nouă și multidimensională, împreună asigurăm succesul afacerilor clienților noștri.

CE OFERIM

Consultanță și design

Consultanţă organizaţională asociat cu adoptarea soluţiilor legate de IT

Design Arhitectura

Formularea planului de dezvoltare a sistemelor IT și evaluarea eficienţei sistemelor curente

Management de proiect

Managementul integrat în dezvoltarea şi implementarea de soluţii IT

Aplicații software

Dezvoltarea și implementarea de soluții IT, personalizare, re-inginerie

Sistem/Aplicație și integrare

Proiectare, punere în funcțiune și management pentru integrarea sistemelor și/sau aplicaţiilor

Migrarea sistemelor/aplicațiilor

Asigurarea portabilităţii lor pe diferite platforme sau arhitecturi. Migrarea de date

ULTIMELE PROIECTE

TESTIMONIALS

Carla Ganea

Manager Proiect
ANOFM

În cadrul proiectului "Chance4NEET - Registrul Electronic al Tinerilor NEET" am avut oportunitatea să lucrez alături de echipa IT Systems International SRL. A fost un proiect foarte dificil, cu termene foarte strânse și cu implicații deosebite. Realizarea bazei de date a tinerilor NEET și a proiectului în general a reprezentat un criteriu foarte important în ceea ce privește ridicarea unor condiționalități ex-ante ale programului operațional POCU 2014-2020. Profesionalismul, seriozitatea și implicarea specialiștilor din cadrul IT Systems International au făcut posibilă realizarea acestei baze de date prin agregarea informațiilor din diverse surse de date electronice precum Ministerul Educației, ITM etc.
Recomand echipa pentru ideile inovative, pentru profesionalism și suportul pe care îl acordă partenerilor cu care lucrează.

Uncuța Valeriu

Manager Proiect
LUKOIL Romania S.R.L.

Societatea IT System International S.R.L a demonstrat o înaltă atitudine profesională, livrarea sistemului informatic e-Card Systems fiind realizată în condițiile de calitate cerute de către Achizitor, în perioada de timp și în costurile stabilite contractual.
În concluzie, recomand societatea IT Systems International S.R.L, ca fiind un colaborator profesionist, de încredere și apreciez serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.

Irina Ristoiu

Manager General
CURSURIAUTORIZATE.EU

Colaborarea noastră cu IT SYSTEMS INTERNATIONAL a început exact când aveam cea mai mare nevoie de o echipă de profesioniști!
Pe parcursul colaborării noastre, serviciile oferite de IT SYSTEMS INTERNATIONAL s-au ridicat de fiecare dată la înalțimea așteptărilor noastre și s-a dovedit a fi cea mai bună decizie luată la momentul semnării contractului. Recomandăm cu încredere serviciile oferite de IT SYSTEMS INTERNATIONAL și mulțumim echipei pentru proiectele îndeplinite cu succes și pentru grija pe care ne-au purtat-o de-a lungul întregii colaborări!