DESPRE NOI

Împreună pentru a simplifica IT-ul

IT-Systems International este o companie de software dinamică, oferind, la cerere, software la cheie, precum și consultanță tehnică și servicii. O echipă experimentată ce asigură soluții software cu o înaltă disponibilitate, fiabilitate și securitate ridicată atât pentru sectorul privat, cât și pentru cel guvernamental.

Fie că este vorba de actualizare a sistemelor arhaice sau o soluție completă cu o arhitectură nouă și multidimensională, împreună asigurăm succesul afacerilor clienților noștri.


DE CE NOI

Îți știi afacerea - Noi știm software!

Experiență & loialitate pentru parteneriate solide

De cel puțin 10 ani creăm premisele unei afaceri de succes pentru clienții noștri, prin calitatea soluțiilor software și serviciilor de consultanță IT pe care le punem la dispoziție. Noi construim împreună cu clienții și partenerii noștri un parteneriat solid bazat pe loialitate și încredere și împărtășim același scop: o bază solidă pentru succesul pe termen lung al fiecărei afaceri.

Combinând expertiză noastra tehnică cu competențe și înțelegerea de afaceri la nivel mondial, compania este în creștere, oferind soluții tehnologice care se conectează perfect în procesele critice de business ale clientului. Software-ul nostru este testat de timp, soluțiile noastre fiind în exploatare de mulți ani, asigurând clienților noștri platforme stabile și dovedind rezultate în creșterea eficienței activității clientului. Fie că este vorba de actualizare a sistemelor arhaice sau o soluție completă cu o arhitectură nouă și multidimensională, împreună asigurăm succesul afacerilor clienților noștri.

CE OFERIM

Consultanță și design

Consultanţă organizaţională asociat cu adoptarea soluţiilor legate de IT

Design Arhitectura

Formularea planului de dezvoltare a sistemelor IT și evaluarea eficienţei sistemelor curente

Management de proiect

Managementul integrat în dezvoltarea şi implementarea de soluţii IT

Aplicații software

Dezvoltarea și implementarea de soluții IT, personalizare, re-inginerie

Sistem/Aplicație și integrare

Proiectare, punere în funcțiune și management pentru integrarea sistemelor și/sau aplicaţiilor

Migrarea sistemelor/aplicațiilor

Asigurarea portabilităţii lor pe diferite platforme sau arhitecturi. Migrarea de date

Consultanță și design

Specialiștii IT Systems International SRL au capacitatea de a evalua obiectiv situația companiei dumneavoastră din punct de vedere al nevoilor legate de tehnologie, iar în urma analizei, putem să recomandăm soluții optime, în concordanță deplină cu strategiile și obiectivele companiei dumneavoastră.

Consultanța IT, menționată ca și tehnologie de consultanță, se referă la servicii menite să ajute clienții cu privire la modul în care pot utiliza tehnologia informației și digitale pentru a atinge în mod optim obiectivele afacerii proprii. Consultanța IT furnizată de societatea noastră debutează cu o analiză efectuată de către un consultant în scopul de a strânge informațiile necesare identificării nevoii reale a clientului. Acestea vor fi obținute în urma discuțiilor purtate între consultant și client și sunt necesare pentru a diagnostica problema și a găsi soluția potrivită nevoii sale. După această etapă, consultantul va identifica tehnologiile și va mapa soluțiile actuale la nevoia semnalată pe care le va include într-un raport împreună cu analiza, recomandările și modalitățile de implementare.

Echipa de designeri ai IT Systems International este implicată în realizarea și implementarea unor interfețe grafice deosebite, care să asigure unicitatea soluției software.

Design Arhitectura

Arhitectura are rolul de a introduce structură și viziune în realizarea soluțiilor software dezvoltate și implementate de IT Systems International. Design-ul arhitecturii deține un rol important în aspectele legate de modernizarea afacerii beneficiarului, transformarea IT și dezvoltare software.

În acest sens specialiștii din cadrul IT Systems International aplică fundamentele și mecanismele de design al arhitecturii, utilizând cea mai bună abordare și tehnică. Astfel, specialistii IT Systems International aplică diversele tipuri de arhitectură: de la arhitectura distribuită, la arhitectura orientată spre servicii sau arhitectură pentru aplicații mobile. Având această componentă bine definită sunt realizate soluții eficiente, flexibile și de înaltă calitate tehnologică în beneficiul clienților noștri.

Management de proiect

Un proiect este un efort temporar conceput pentru a produce un produs unic, un serviciu sau un rezultat cu un început definit.

IT Systems International asigură, de fiecare dată, pentru fiecare proiect în parte la care participă, în calitatea pe care o are în respectivul proiect, acoperirea tuturor activităților incluse în derularea managementului de proiect: definirea conceptului, inițiere, planificare, executare, controlul și finalizarea proiectului astfel încât beneficiarul să își atingă cu succes obiectivele specifice. Managementul de proiect are în vedere aplicarea unei metodologii specifice.

Aplicații software

Experimentata noastra echipă asigură soluții software cu o înaltă disponibilitate, fiabilitate și securitate ridicată atât pentru sectorul privat, cât și pentru cel guvernamental.

Sistemele informatice realizate și implementate de noi sunt în exploatare de mulți ani, trecând cu brio testul timpului și contribuind astfel la succesul afacerilor clienților noștri prin platformele informatice robuste și stabile pe care le-am pus la dispoziție.

Calitatea unui produs software este dată de capacitatea sa de a putea fi utilizat eficient, efectiv și confortabil, de către un set de utilizatori, pentru un set de scopuri, în condiții specificate.

Funcționalitate

Realizarea scopului de bază pentru care a fost realizat produsul, furnizarea unor rezultate sau efecte corecte sau agreate, prezența unui set de funcții adecvate pentru task-uri specificate.

Fiabilitate

Capacitatea produsului de a-și menține nivelul de performanță, în condiții definite, pentru o anumită perioadă, toleranța la defecte (robustetea) și restabilirea după căderi.

Utilizabilitatea

Efortul necesar pentru utilizarea sa de către un set de utilizatori definit,caracterizat prin usurința de înțelegere și usurința de învățare combinate cu puterea de atracție.


Eficiența

Relația între nivelul de performanță al produsului și cantitatea de resurse utilizate, în condiții definite. Pentru ca un program să fie eficient, el trebuie să aibă la bază un algoritm eficient.

Ușurința de întreținere

Efortul necesar pentru efectuarea modificărilor, inclusiv corecții, îmbunătațiri sau adaptări ale produsului la schimbări ale mediului de funcționare, a cerințelor și schimbărilor funcționale.

Portabilitate

Capacitatea produsului de a fi transferat de la o organizație sau platformă software/hardware la alta, adaptabilitatea, ușurința de instalare.

Sistem/Aplicație și integrare

Echipa IT Systems International, prin implementarea diverselor sisteme informatice de-a lungul timpului, a dovedit capacitatea deosebită de integrare a sistemelor, a componentelor software și a infrastructurii hardware aferente pentru a acționa ca un ansamblu coordonat. Sistemul integrator reunește sisteme discrete utilizând o varietate de tehnici, cum ar fi crearea de rețele de calculator, integrarea aplicațiilor, managementul proceselor de afaceri sau de programare manuală.

Migrarea sistemelor/aplicațiilor

Multe companii adoptă sistemele informatice mai inteligente pentru a transforma IT-ul şi a obţine avantaj competitiv. Trecerea de la un sistem depășit tehnologic sau care nu mai corespunde nevoilor clienților este o operațiune complexă, consumatoare de timp și resurse.

IT Systems International are experiență în asigurarea suportului necesar pentru operațiunile de migrare de la sisteme vechi la unele mai inteligente, utilizând instrumente specifice și know-how astfel încât timpul și resursele necesare să fie reduse și să asigure accelerarea migrării la noul sistem în beneficiul activității curente a beneficiarilor.

Outsourcing

Creșterea eficienței, optimizarea costurilor și asigurarea unui grad ridicat de managebilitate, - este o necesitate pentru orice companie care dorește să se dezvolte dinamic astăzi. Externalizarea oferă organizațiilor posibilitatea de a avea servicii IT esențiale pentru buna derulare a activității și, după caz, chiar posibilitatea de a realiza îmbunătățiri tehnologice a soluțiilor informatice de care dispun.

IT SYSTEMS International SRL oferă o gamă completă de variante de cooperare:

  • Design works outsourcing;
  • Support services outsourcing;

  • IT Management outsourcing;
  • Development (Time and material).

Calitate

Toate serviciile noastre sunt furnizate la standardele de calitate asumate prin certificare ISO, precum și prin experiența noastră în furnizarea, integrarea și implementarea de sisteme informatice.

Profitabil

Veți plăti numai pentru serviciile de care aveți nevoie, fără a consemna cheltuieli în ceea ce privește angajarea, instruirea, păstrarea și motivarea acestei categorii de personal complicat precum specialiștii IT și fără a avea riscuri corespunzătoare.

Convenabil

Intrați în relații contractuale cu societatea, prestatorul de servicii IT, care își asumă responsabilitatea pentru calitatea serviciilor, ale căror criterii sunt fixate în condiții transparente și ușor de înțeles în conformitate cu prevederile contractuale și cu nivelul de SLA convenit.

Promițător

Beneficiarii noștri pot fi întotdeauna siguri că noile idei și sugestii vor găsi înțelegere, sprijin și dezvoltare creativă la noi, conștienți de tendințele cele mai actuale și experiența în rezolvarea problemelor urgente.